ZORAN MILANOVIĆ

'Pobijedit ćemo na izborima i ponovo ću biti premijer'

31.05.2014 u 10:09

Bionic
Reading

Predsjednik Vlade i SDP-a Zoran Milanović u intervjuu za Jutarnji list rekao je da misli svoj posao obavljati i dalje i da će SDP pobijediti i na idućim parlamentarnim izborima s njim kao predsjednikom stranke i predsjednikom hrvatske vlade u još jednom mandatu

Na pitanje o oporbi unutar stranke kazao je da je SDP je otvorena, demokratska stranka u kojoj se odluke donose na temelju argumenata. 'Na sastanku Glavnog odbora, gdje se uvijek razgovara bez ograda, potpuno otvoreno, bit će sasvim jasno koje su ocjene o stanju i o strujama u SDP-u točne, a koje su djelomično ili potpuno promašene', kazao je Milanović za Jutarnji.hr.

Sa sumnjivim aktivnostima brata kaže da nema nikakve veze. 'Odgovaram za sebe i za svoju vladu i za dužnosnike u toj vladi. Tako je bilo i tako će biti. Stvarno ne mogu jamčiti da netko koga se na neki način može povezati sa mnom - pa bila to i bivša žena moga brata, što i nije osobita povezanost - u ovom trenutku nije kandidat za kredit ili korisnik nekog kredita. Ja to jednostavno ne znam i s takvim kreditima nemam i ne mogu imati nikakve veze', kazao je.