ZAMJENA IGRAČA

Pitali smo Josipu Rimac - koga bi to mijenjala u Vladi?

18.04.2016 u 15:50

Bionic
Reading

Saborska zastupnica HDZ-a Josipa Rimac kazala je sinoć da kada se osjeti da reforme ne idu onom brzinom kojom očekuju predsjednik i vodstvo stranke, uvijek su spremni zamijeniti igrače u Vladi. Koji su to točno igrači, upitali smo danas Josipu Rimac

Je li ta njezina izjava naznaka toga da su u HDZ-u zaključili da su reforme zapele i da već ima igrača koji su za zamjenu, upitali smo Rimac danas, na što je kazala kako 'ona o tome još ne može govoriti jer nisu sva ministarstva ista i ne očekuje se od svih isto'.

'Zna se koja bi ministarstva trebala povući Hrvatsku naprijed i neće svi biti u istoj poziciji. O tome radi li ili ne netko svoj posao dobro, iz pozicije saborske zastupnice moći ću govoriti tek kad zakoni počnu pristizati u Sabor', kazala je za tportal Josipa Rimac.

Smatra da se s pravom treba puno očekivati od ministarstava gospodarstva, turizma, poduzetništva i regionalnog razvoja jer ona trebaju biti ta koja će povući Hrvatsku naprijed.

Na pitanje tko po njezinu mišljenju od ministara radi dobro posao, a tko lošije, kazala je kako je o tome prerano govoriti.

'Ozbiljnije analize moći će se raditi tek nakon šest mjeseci rada Vlade. Sada očekujem da što prije izađu zakoni koje pripremaju resorni ministri kako bi se pokrenulo gospodarstvo i zemlja', zaključila je Rimac.