OTMICA U UMAGU

Pištoljem pokušao prisiliti djevojku da mu se vrati

23.02.2011 u 12:25

Bionic
Reading

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo otmice, sinoć je u Istražni centar Županijskog suda u Puli priveden 44-godišnjak iz Umaga

Kako je izvijestila policija, Umažanin je u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima oteo svoju bivšu djevojku, 22-godišnjakinju iz Novigrada. S namjerom da je natjera da mu prizna navodni preljub, odvezao ju je motociklom u šumu u blizini naselja Kršin.

Nesretna djevojka pokušala je pobjeći svom otmičaru, no ipak ju je sustigao, bacio na tlo i zatim počeo tući. No ni to iživljavanje mu nije bilo dovoljno, pa je iz motociklističke torbice izvadio manji pištolj iz kojeg je zatim i pucao u tlo pored pretučene djevojke.

Nasmrt prestrašena 22-godišnjakinja mu je tada obećala da će nastaviti vezu s njim, nakon čega ju je dvostruko stariji, a navodno i oženjeni bivši partner vratio natrag u Umag. Djevojka je nasilnika potom prijavila policiji.

Inače, Umažanin je od ranije poznat policiji po nasilničkom ponašanju. Naime, ima niz kaznenih i prekršajnih prijava, među kojima i za kaznena djela prijetnje i nedozvoljeno držanje oružja.