'nova moda u gradu'

Piroman zapalio kontejner, vatra zahvatila i automobil Žarka Puhovskog

30.01.2018 u 10:04

Bionic
Reading

Nakon što su jučer u središtu Zagreba izgorjela tri automobila koje je zahvatio požar kontejnera za smeće, policiji još uvijek nepoznat piroman i jutros je bio u 'akciji'. Pred zoru potpalio je kontejner za smeće u Miramarskoj ulici, a požar je zahvatio dva automobila. Nastradao je, javlja Jutarnji list, i automobil političkog analitičara Žarka Puhovskog

'Zgrožen sam činom. To je očito sada neka nova moda u gradu. Kontejneri se pale i onda popratno gore auti. Moj auto je bio drugi do kontejnera koji je skroz izgorio. Prvi auto je puno više oštećen od moga, no šteta je pričinjena.

Kad se to događalo jutros, nisam odmah čuo pucketanje vatre već sam uočio kroz prozor svjetla rotirki vatrogasnih vozila pa sam provirio i potom se spustio dolje na parkiralište. Ništa drugo ne znam.

  • +4
U Miramarskoj zapaljen kontejner, oštećen i automobil Žarka Puhovskog Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Ekipa za očevid je sad tu pa ćemo vidjeti što dalje. Inače na ulazima u zgradu je postavljen videonadzor no isti nije najvjerojatnije ništa snimio jer su kamere okrenute prema ulazu da se vidi tko nam ulazi u zgradu', rekao je za Jutarnji list politički analitičar Žarko Puhovski.

Jutarnji list javlja kako je jutros u Miramarskoj ulici kod kućnog broja 15c u neposrednoj blizini autobusnih terminala i Importanne centra, pod još uvijek neutvrđenim okolnostima podmetnut požar u dva kontejnera.

Požar se potom proširio na obližnja parkirana dva vozila. Zagrebački vatrogasci bili su vrlo brzi, ali vatra je već uništila prednji dio i unutrašnjost Alfa Romea slatinskih tablica u vlasništvu fitness trenera S.F. te zadnji desno dio Mazde CX3 zagrebačkih oznaka u vlasništvu Žarka Puhovskog.