nepoznat uzrok

Petek: Ženi koja se požalila na buku žičare izgorio automobil, treba li netko stradati?

06.05.2021 u 16:17

Bionic
Reading

Kandidat za zamjenika SDP-ovog gradonačelnika Joška Klisovića, Renato Petek, na Facebooku je napisao da je ženi koja se žalila zbog buke koju proizvodi zagrebačka žičara izgorio automobil.

'Gospođi koja se jučer požalila na buku žičare, noćas je izgorio auto', napisao je Petek te objavio i slike izgorenog automobila.

'Saga oko najskuplje, a nefunkcionalne žičare dobila je neočekivan zaplet. Treba li netko stradati kako bi se potpuno rasvijetlila priča oko afere 'žičara' koje su zajedničkim snagama izgradili BM365 i HDZ?', pita se Petek.

Gospođi koja se jučer požalila na buku žičare, noćas je izgorio auto! Saga oko najskuplje, a nefunkcionalne žičare...

Objavljuje Renato PetekČetvrtak, 6. svibnja 2021.

'Gospođi Banek koja je jučer hrabro istupila u medijima i požalila se na buku žičare zbog koje joj je smanjena kvaliteta života, noćas je izgorjelo vozilo ispred kuće, uz samu trasu žičare. Mjerenjem buke građani su, u svojim objektima uz trasu žičara, kod Donje postaje te kod kutne skretnice, utvrdili da je ona iznad zakonom dozvoljenih granica. Sada je na redu Državni inspektorat, a nadam se da ni policiji neće trebati puno vremena da utvrdi tko je zapalio auto ili je on gorio spontanim samozapaljenjem što smo već kao razlog požara slušali vezano uz otpad na Jakuševcu', napisao je Petek.

Kako je Jutarnji ranije objavio, zagrebački vatrogasci noćas su se borili sa vatrenom stihijom koja je pod nerazjašnjenim okolnostima izbila na BMW-u koji se nalazio na parkiralištu Ulice Gračansko dolje.

Dojava o buktinji pristigla je dežurnim službama oko 2.30 sati, a osim vozila, vatra je zahvatila i plastičnu nadstrešnicu ispod koje je auto bio parkiran. Točan uzrok požara bit će poznat po dovršetku policijskog očevida.

  • +9
Zapaljeni auto obitelji Banek Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX