Ovog proljeća nose se cvjetni uzorci i jeans!

Ovog proljeća nose se cvjetni uzorci i jeans!

09.03.2012 u 12:43

Bionic
Reading

Završio je i najiščekivaniji tjedan mode u sezoni. Onaj pariški. Meni je osobno ulica uvijek bila inspirativnija od modne piste pa sam vam stoga pripremila sukus veselih i prpošnih kombinacija fashionistica koje su posjetile Paris Fashion Week.

Nikad nisam bila pobornica one: "Ove sezone nosi se..." Možda to dolazi od moje neumjerene želje za neuniformiranošću i nekonvencionalnošću.
No, podvučemo li crtu onoga što se dalo iščitati proteklih dana na ulicama Pariza za vrijeme Tjedna mode ono što se na velika vrata vratilo ovu sezonu jest jeans. Iako moj ormar ne obiluje istim, moram priznati da me sve češće hvata želja da ga stavim na sebe. Nedavno sam objavila i jednu svoju jeans kombinaciju pa ukoliko vam je promaknula kliknite ovdje.
Cvjetni uzorci su također očito must have ovog proljeća kojeg trendseterice nikako ne nose odvojeno nego upravo suprotno. Mash up različitih dezena i materijala je svakako dobrodošao. Pa tko voli nek izvoli. Ja nemam ništa protiv spajanja spojivog s nespojivim. Na kraju krajeva, proljeće samo što nije pokucalo na vrata, a time i veselje svake vele.

Fotografije su preuzete sa: JAK&JIL, the Sartorialist, Trendencias, Neomoda, The Styleograph


A sad nešto za sve Riječane i Riječanke ili one koji će se možda sutra naći u Rijeci.
Ovu subotu, 10. ožujka udruga art-Bazaar, točnije Biba Šehović i Ivanka Mazurkijević organiziraju buvljak u sklopu projekta Radio Isus u prostoru Energane u Harteri kako bi oživjeli prostor bivše Tvornice papira tijekom cijele godine. Organizatorice zamišljaju buvljak kao krajnje neformalan, poput londonskog Camdena, a počinje od 14 sati nadalje. Buvljak će trajati do 22 sata kada će se pretvoriti u plesni tulum koji prelazi u noćni plesni tulum. U prostoru Energane, već u vrijeme buvljaka, očekuju vas DJ timovi Miće Mace i Hexasonic Soundsystem.

Nikako ne propustite. Zvuči zabavno. :)

Ugodan vam vikend želim!