KARAMARKO U KORENICI

'Ova vlada uništila je gospodarstvo, poduzetništvo i ljude'

12.05.2013 u 10:39

Bionic
Reading

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u subotu navečer posjetio je Korenicu i nazočio središnjem promidžbenom skupu HDZ-a i koalicijskih partnera. Bila je to prigoda da predsjednika Karamarka upitamo o predaji financijskih izvješća vezanih uz kampanju

'Naravno da su predani, sve će biti izvršeno u zakonskom roku, ali nešto konkretnije ne mogu vam reći jer je to pitanje za naše financijske službe', kazao je Karamarko.

Temeljem zadnjih anketa vidljivo je da je aktualna hrvatska Vlada dobila ocjenu manju od dvojke, stoga nas je zanimalo kako tumači taj podatak: 'To je i logično, oni su takvu ocjenu zaslužili i puno, puno prije s obzirom na ono što su do sada učinili našoj lijepoj zemlji u zadnjih godinu i pol dana. To im je i prevelika ocjena jer su u potpunosti zatupili gospodarstvo, poduzetništvo, uništili su naše ljude kao potrošače, nisu uveli nijednu investiciju, jedino što u gospodarstvu rade i misle politizirati jest porezna represija koja zapravo uništava ljude i gospodarstvo. Oni nisu stvorili višak vrijednosti, nisu stvorili više radnih mjesta i normalno je da se ovo i događa. Mi na to upozoravamo već mjesecima i nažalost ne možemo biti optimisti, mislimo da će situacija biti još gora jer je naše gospodarstvo u, rekao bih, fazi stihije. Oni ne kontroliraju ništa više što se događa u gospodarstvu. Osim toga, na to ih upozoravaju sad već i Europska unija i Europska komisija.'

Inače, Tomislav Karamarko prvi je predsjednik HDZ-a koji je posjetio Korenicu. Bila je to prigoda da se stanovnicima općine Plitvička jezera predstave kandidati za općinskog načelnika Boris Luketić i nositelj liste Tomislav Užarević.

Skupu je nazočio nositelj županijske liste HDZ-a Darko Milinović i kandidat za župana Milan Kolić te kandidati za dožupane Ivana Tomaš i Sanjin Rukavina.