NOVI TRAG

Otmičar Maddie McCann poginuo u traktorskoj nesreći?

31.10.2013 u 10:04

Bionic
Reading

Portugalska policija istražuje novi trag u slučaju nestanka Madeleine McCann. Prema novoj verziji priče, malu Maddie je oteo muškarac koji je poginuo u traktorskoj nesreći četiri godine nakon što je ona oteta. Riječ je bivšem zaposleniku hotelskog resorta Ocean klub u Algavreu u Portugalu gdje je obitelj odsjela prije šest godina kada je djevojčica oteta

Neimenovani četrdesetogodišnji muškarac navodno je oteo i ubio djevojčicu iz osvete zbog otkaza u hotelskom resortu, prenosi Telegraph pisanje portugalskih medija koji se pozivaju na policijske izvore.
Portugalski istražitelji detektirali su njegov signal mobitela u neposrednoj blizini apartmana iz kojega je Madeleine nestala.

Muškarac se nije nalazio na listi zaposlenika Ocean kluba u vrijeme nestanka djevojčice pa tada nije ni ispitan. Istražitelji sada ispituju njegovu udovicu i tragaju za tijelom nesretne djevojčice na osnovi novih dokaza.

Portugalska policija je objavila prošloga tjedna da je ponovno otvorila istragu kad se pojavio novi trag nakon što je obavljena revizija 'neriješenog slučaja'. Prema pisanju portugalskih medija, motiv je još uvijek nejasan i istražuje se. Moguće je da se radilo o seksualnom zločinu nad djetetom, ali i obliku osvete zbog otkaza u Ocean klubu.

Madeleine je imala skoro četiri godine kada je nestala iz apartmana u kompleksu Ocean kluba dok su njeni roditelji, Kate i Gerry, večerali s prijateljima u restoranu u neposrednoj blizini.
Glasnogovornik obitelji McCann Clarence Mitchell je izjavio da se radi o pukim špekulacijama i ne namjeravaju komentirati svaki tekst objavljen u novinama.