APN POTICAJNA STANOGRADNJA

Ostvarite san, kupite POS-ov stan po najpovoljnijim uvjetima u Hrvatskoj

04.05.2015 u 10:11

APN Poticajna stanogradnja

Izvor: Promo fotografije / Autor: APN POTICAJNA STANOGRADNJA

Bionic
Reading

Najpovoljniji uvjeti POS-a (POTICAJNA STANOGRADNJA)za kupnju stanova, garaža, parkirno-garažnih mjesta i poslovnih prostora:

Stambeno-poslovna građevina nalazi se zapadno od Sajmišne ceste, sjeverno od trgovačkog centra Pevec te istočno od Ulice Karla Metikoša, na koju će se priključiti. Nalazi se u neposrednoj blizini javnog gradskog prijevoza te je, obzirom na položaj prometnica, izvrsno povezana s ostatkom Grada. Izvodi se kao samostojeća, a nadzemno se sastoji od 5 lamela koje se protežu u smjeru sjever-jug, s 5 stubišnih jedinica.

Imat će 519 stanova, parkirno-garažna mjesta, spremišta stanara i poslovnih prostora te prateće tehničke prostorije. Predviđa se i uređenje dječjeg igrališta.

Cijena je 1.092,47 € za m2 neto korisne površine stana.

Stanovi će raspolagati ekološki vrlo efikasnim sustavom grijanja i hlađenja koji im osigurava visok stupanj energetske učinkovitosti.

Svih 5 lamela stambeno-poslovne građevine u Zapruđu bit će useljive do kolovoza 2016.

Stambeno-poslovna građevina je smještena u općini Klara, u trokutu između Avenije Većeslava Holjevca, Horvatove i Oreškovićeve ulice, udaljenosti 5 km od željezničkog kolodvora, 10 min. od KD Vatroslav Lisinski te 2 autobusne stanice od Avenue Mall-a.

Sveukupno ima 367 funkcionalnih jedinica i to 332 stana te 12 poslovnih prostora s dodijeljenim spremištima, garažnim i parkirno-garažnim mjestima, te 23 parkirno-garažna mjesta (nedodijeljena).

Cijena iznosi 1.094,87 € za m2 neto korisne površine stana.
Poslovni prostori u Klari po predvidivoj cijeni od 1.165,15 € po m2.

Stanovi će raspolagati ekološki vrlo efikasnim sustavom grijanja i hlađenja koji im osigurava visok stupanj energetske učinkovitosti.

Prema predviđenim rokovima stanovi u Klari trebali bi biti useljivi tijekom jeseni 2015.

Buduća stambena građevina u Osijeku nalazit će se na adresi Vukovarska ulica 192. Imat će 38 stanova i 38 parkirno-garažnih mjesta, neto korisne površine 2.215,96 m2.

Cijena stana iznosi 1035,02 € za m2 neto korisne površine stana.

Predviđeni rok useljenja je lipanj 2015.

Informacije na besplatnom telefonu 0800 2596 i na www.apn.hr