vremenska prognoza

Ostatak Hrvatske čeka Vatrene: Hoće li i danas pokisnuti?

17.07.2018 u 07:38

Bionic
Reading

Nakon spektakularnog dočeka u Zagrebu gdje ih je slavilo preko 500.000 ljudi, više hrvatskih gradova organizira doček članova hrvatske nogometne reprezentacije, igrača i članova stručnog stožera nakon osvajanja srebra na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji

Očekuje se promjenljivo vrijeme, ponegdje i pretežno oblačno, mjestimice uz kišu, pljuskove i grmljavinu. Oborina će biti češća, mjestimice i obilnija na Jadranu i uz njega.

Vrijeme 17. 7. Izvor: Screenshot / Autor: dhmz

Poslijepodne sa zapada postupan prestanak kiše i smanjenje naoblake. Vjetar slab, poslijepodne u Slavoniji do umjeren sjeverozapadni. Na Jadranu će umjereno jugo i jugozapadnjak, na krajnjem jugu i jaka bura, poslijepodne okrenuti na sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 23 i 28 °C.

Više hrvatskih gradova organizira doček članova hrvatske nogometne reprezentacije, igrača i članova stručnog stožera nakon osvajanja srebra na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

  • +36
Najbolje fotografije dočeka Vatrenih Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

U Zadru program počinje u 20 sati u luci u uvali Jazine. Zadarski "Vatreni" do Foruma će doploviti jedrenjakom Branimir, a nakon što se iskrcaju na gatu Obale kralja Petra Krešimira IV, svečani program se nastavlja na Forumu od 21 sat.

U Varaždinu doček "Vatrenih" na Kapucinskom trgu organiziraju Grad i Koncertni ured Varaždin (početak programa u 18 sati). U 21.30 sati održat će se vatromet u čast hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na čelu s izbornikom, Varaždincem Zlatkom Dalićem.