ODMOR IZ NOĆNE MORE

Osječanke kamenovane u Tunisu

07.09.2011 u 20:49

Bionic
Reading

Četiri Osječanke kamenovane su u noćnom klubu u Tunisu iz kojega su jedva izvukle žive glave u općoj tučnjavi koja je izbila između lokalnog stanovništva i turista

'Mislila sam da je slijetanje u Tunis u potpuno mračnom avionu Croatia Airlinesa bez trunke svjetla najgore što će me na odmoru snaći. Ali da ću biti kamenovana i da sam se doslovce mogla vratiti u mrtvačkom sanduku kući, nisam ni sanjala', tvrdi 28-godišnja Ivana L. koja, tjedan dana nakon povratka, još živi pod dojmom 15 najstrašnijih minuta u svom životu, piše Glas Slavonije. Bila je smještena u Jasmin Hamametu, a odlučila se s još tri prijateljice s kojima se uputila na nezaboravno putovanje zabaviti u obližnjem kafiću.

Izašle su u latino klub i plesale u društvu šest Talijana na otvorenom dijelu diska. Odjednom je njena prijateljica pogođena kamenom u nogu, krv je počela liptati, a gotovo istovremeno na njih su počeli padati komadi kamenih ploča odvaljenih 'pajserom'.

Sreća je bila, kaže, što je krak betonske ploče najprije udario u tlo, a potom u nogu, no ubrzo su se svi, pa i njih četiri našli ispod stola, odakle nisu izlazili. Kad se klub napunio kamenjem, posjetitelji kluba bacali su ga van.

Uslijedile su dimne bombe, priča Ivana, i ulična tučnjava, no njih četiri uspjele su ući u taksi koji su umjesto uobičajena dva platile 20 eura da ih odveze do hotela. Naknadno se informirala da se nemili događaj zbio posljednjega dana ramazana.

Nisu teže ozlijeđene, ali nakon ovoga u Tunis više neće ići, ispričala je Ivana za Glas Slavonije.