BRAČNA SVAĐA

Optužena jer je supruga pokušala ubiti nožem i psećom 'uzicom'

12.10.2016 u 15:20

Bionic
Reading

Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo optužilo je za pokušaja ubojstva 39-godišnjakinju za koju tvrdi da je, u bračnoj svađi, supruga najprije ubola nožem, a zatim ga pokušala i ugušiti 'uzicom' za psa

Tužiteljstvo tvrdi da je 39-godišnjakinja 8. travnja ove godine, oko 1,45 sati, tijekom obiteljske svađe supruga najprije udarila šakom u lice ispod lijevog oka, a zatim se popela na prvi kat kuće i, u cilju da ga usmrti, ušla u spavaću sobu s kuhinjskim nožem u ruci, prijeteći suprugu da će ga ubiti.

Nakon što ju je suprug uhvatio za ruku u kojoj je držala nož ugrizla ga je, a kada joj ga je oduzeo i bacio na krevet žena je ponovno uzela nož i supruga ubola u prsa.

U podrobnom opisu nesvakidašnje obiteljske svađe tužiteljstvo navodi i da je 39-godišnjakinja 'ustrajala u cilju da usmrti supruga' i u trenutku kada je pokušao pobjeći iz kuće 'te mu oko vrata prebacila povodac za vođenje psa s metalnim dijelom i objesila se na njega svom težinom kako bi ga na taj način ugušila'.

U tome nije uspjela jer joj je ranjeni suprug pružao otpornije, no kako bi ga zaustavila razbila je staklo na ulaznim vratima kuće i s poda uzela veći komad stakla te ga bacila prema suprugu koji je pobjegao i sakrio se u susjednom dvorištu do dolaska policije i hitne pomoći.

Žena je u međuvremenu ušla u automobil i polaganom vožnjom krenula tražiti supruga 'kako bi dovršila svoju nakanu', objavilo je državno odvjetništvo na svojoj internetskoj stranici.

Dodaju i da je suprug uz ubodnu ranu prednje stane prsnog koša, dobio i oguljotinu vrata te 'kontuzijski biljeg ispod lijevog oka'.