samoubojstvo na obojenoj svjetlosti

Drama na poznatoj splitskoj plaži završila tragično

Bionic
Reading

Drama na popularnoj splitskoj plaži Obojena svetlost završila je tragično. Muškarac koji je satima prijetio samoubojstvom aktivirao je bombu i ubio se, potvrdila je policija za tportal. Policijski pregovarači stupili su ranije u kontakt s njime i pokušali ga odgovoriti od njegova nauma da izvrši samoubojstvo

Kako tportal doznaje riječ je o 54-godišnjaku koji se u poslijepodnevnim satima automobilom spustio nizbrdicom na popularnu splitsku plažu Obojena svjetlost.

'Unatoč velikom nastojanju i naporu policije da se ova situacija okonča na pozitivan način, nažalost 54-godišnjak je počinio samoubojstvo aktiviranjem eksplozivne naprave. U cjelokupno postupanje bili su uključeni policijski službenici koji su nakon zaprimljene dojave ostvarili prvi kontakt, kao i načelnik Policijske postaje.

Uključen je i policijski pregovarač te sve osobe za koje je policija smatrala da će 54-godišnjaka odgovoriti od namjere da počini nešto na svoju ili tuđu štetu. Osim njega, nitko drugi nije ozlijeđen, a policija osigurava mjesto događaja, obavlja se očevid i utvrđuju sve okolnosti ovog dogadjaja, o kojem je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo', izvijestili su večeras iz splitske policije.