RAT PLAKATIMA

Oporba je zbog vikendice prozvala Barišića

02.05.2013 u 13:01

Bionic
Reading

U Velikoj Gorici vodi se nemilosrdni “građevinski rat”, doduše samo na predizbornim plakatima. Aktualni gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić (HDZ) na svoj je plakat postavio sportsku dvoranu, raskošni objekt koji je kasnio u gradnji, ali je gotovhdz

Oporba mu je uzvratila plakatom na kojem se vidi njegova raskošna vikendica sagrađena u tradicionalnom turopoljskom stilu te pod sliku dopisala: 'Fale mi još 4 godine mandata'. Na plakatu piše i 'Dovršimo posao', a to je doslovni citat s Barišićeva plakata na kojemu, ispod slike dvorane, također piše: 'Dovršimo posao'.

Iz krugova oporbe dobili smo informaciju da Barišić u svojoj imovinskoj kartici nije prijavio luksuznu vikendicu. Barišić energično sve opovrgava, piše 24 sata

- Prijavio sam promjenu u imovinskoj kartici. Vikendica se vodi na moju suprugu i tu je sve čisto, za razliku od ove kampanje koja se vodi prljavo te se zadaju udarci ispod pojasa.

Svi, pa i moja protukandidatkinja, nastoje privući pažnju birača svim sredstvima jer njezine plakate građani šaraju bijesni zato što je u Saboru dignula ruku za poskupljenje cijena grijanja, ogorčeni zato što ima plaću od 33.000 kuna bruto, a samo njezin okvir naočala vrijedi više nego cijela moja plaća - rekao je Barišić ne spominjući ime protukandidatkinje. Riječ je o Vesni Fabijančić Križanić (SDP).