STARI NIJE PRODAO

Od čega Milanović plaća novi stan?

03.02.2010 u 14:26

Bionic
Reading

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović kupio je novi stan u strogom centru Zagreba, u Krajiškoj ulici, veličine 127 četvornih metara

Iako je prije 16 mjeseci najavio da će stari stan veličine 130 metara četvornih u zagrebačkoj četvrti Bijenik prodati kako bi kupio ovaj drugi, bliže centru, to se nije nije dogodilo. Milanović je kupio novi stan, ali stari nije prodao.

'Obitelj Milanović pokušava stan prodati više od godinu dana i cijenila bih svaku pomoć kod prodaje, budući da, za razliku od uglednih HDZ-ovaca, nikako ne uspijeva prodati stan, a kamoli iznad tržišne cijene', stoji u odgovoru koji su iz SDP-a poslali Globusu na upit što je sa starim stanom na Bijeniku.

S obzirom na to da se preselio u novi stan koji otplaćuje kreditom, a stari nije prodao. Globus je zanimalo samo da li je Milanović uspio prodati stan i vratiti kredit za novi od 127 kvadrata koji je kupio u rujnu 2008. godine. Za kupnju novoga uzeo je kredit u Erste banci od 290 tisuća eura na 30 godina s ratom od 11 tisuća kuna.