vremenska prognoza

Očekuje nas uglavnom sunčana subota, ali u nekim mjestima nisu isključeni pljuskovi

28.04.2018 u 07:55

Bionic
Reading

Subota će u Hrvatskoj biti pretežno sunčana, poslijepodne u unutrašnjosti povremeno umjerena naoblaka, a uz lokalno jači razvoj oblaka tek rijetko može biti kratkotrajnih pljuskova

Vjetar slab, na Jadranu te u Slavoniji i Baranji povremeno umjeren jugoistočni. Najviša temperatura između 24 i 28 stupnjeva Celzijusovih, izvijestio je Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb kod čvora Ludbreg, zbog prometne nesreće, promet teče usporeno, izvijestio je u subotu Hrvatski autoklub (HAK).

Vremenska prognoza - Hrvatska 28.travnja 2018. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: dhmz.hr

Zbog životinja na kolniku, prema dojavi radi se o srnama, HAK poziva na pojačan oprez na autocesti A3 Bregana-Lipovac između naplatnih postaja Zagreb istok i čvora Ivanić Grad.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u središnjoj Hrvatskoj i Lici. Ima je i na autocesti A1 kod Jastrebarskog te između tunela Mala Kapela i čvora Gospić. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski. Na većini ostalih cesta promet teče bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi.

  • +5
Vratilo se sunce, a njim i zgodne djevojke Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Od subote, u 7,30 sati do ponedjeljka do 05,30 sati za sav promet bit će zatvorena državna cesta DC36 na željezničko-cestovnom prijelazu Stupno u Sisku. Obilazak je Sisak-Petrinja-Petrinjsko Novo Selište-obilaznica Petrinje-most Brest-Žažina, i obrnuto.

Zbog biciklističke utrke, na graničnom prijelazu Gunja, u subotu od 14 do 16 sati promet će biti prekinut.

fotopregled

Povijesni dogovor dviju Koreja, uhićenje šefa hakerske bande i Bandićev poraz obilježili su tjedan

Pogledaj galeriju