OBRAČUN S DEATHSTROKEOM

Novi teaser za Batman: Arkham Origins

17.05.2013 u 15:40

Bionic
Reading

Warner Bros. je objavio vrlo kratki teaser trailer koji prikazuje djelić borbe između Batmana i Deathstrokea

Batman: Arkham Aslyum i Batman: Arkham City stekli su već gotovo kultni status među gamerskom publikom iako se radi o novoj franšizi. No, realno, radi se o zasigurno najboljoj superhero igri u povijesti gaminga koja je izvrsna u svakom svojem apsektu, a posebno kada je u pitanju borba.

 

 

Batman: Arkham Origins biti će pak prequel franšizi i pratiti će prve Batmanove avanture u odijelu šišmiša. Na igri ovaj puta neće raditi Rocksteady već Warner Bros. Montreal, no, zanimljivo, Rocksteady već radi na novoj igri u franšizi koja bi se na tržištu trebala pojaviti sljedeće godine i to, predviđamo, kao next-gen naslov.

 

Autori igre obećavaju da će Arkham sada biti dvostruko veći nego u Arkham Cityju i da će ovaj puta biti potpuno funkcionalan grad a ne ruševina kao u prethodniku.

 

Igra je u razvoju za PC, PS3, Xbox 360 i Wii U platforme i na tržištu će se pojaviti 25. listopada ove godine. Warner Bros. je pak sada objavio novi teaser za igru u kojoj možemo vidjeti djelić borbe između Batmana i Deathstrokea, jednog od glavnih negativaca protiv kojih će se Batman boriti u nadolazećoj igri.