Bez braniča Chelseaja

Novi šok za reprezentaciju Engleske, otpao i Cahill

03.06.2012 u 17:05

Bionic
Reading

Izbornik engleske nogometne reprezentacije Roy Hodgson u tjednu za nama zbog ozljeda je za Euro izgubio Garetha Barryja i Franka Lamparda, a sada im se zbog loma čeljusti priključio i Gary Cahill

Iz Engleskog nogometnog saveza (FA) u nedjelju su potvrdili kako Cahill zbog ozljede neće nastupiti na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini, a umjesto njega momčadi je naknadno priključen branič Liverpoola Martin Kelly

Cahill je lom čeljusti zaradio u subotnjoj provjeri protiv Belgije na Wembleyu kada se teško sudario s vlastitim vratarom Joeom Hartom. Iako se izbornik nadao da će snimanje pokazati da se ne radi o frakturi, liječnički nalazi potvrdili su najcrnje slutnje. Branič Chelseaja slomio je čeljust i ne može putovati u Ukrajinu i Poljsku.

Jedina dobra vijest za Hodgsona je stanje Johna Terryja koji je u pobjedi protiv Belgijanaca (1:0) 'osjetio' zadnju ložu. Liječnici reprezentacije ustanovili su da se radi o manjem problemu i da će Terry biti spreman za Euro.

'Garry Cahill je povučen s popisa reprezentativaca za nastup na Euru zbog ozljede koju je zadobio na pripremnoj utakmici protiv Belgije. Branič Chelseaja ima slomljenu čeljust, a umjesto njega je pozvan obrambeni igrač Liverpoola Martin Kelly. Ova zamjena već je potvrđena kod UEFA-e. Kelly je proteklog tjedna trenirao s reprezentativcima i putovao s njima na utakmicu u Norvešku. Jutarnji pregledi Johna Terryja pokazali su da on već od sutra može trenirati s momčadi', stoji u priopćenju FA-a.