užasne scene

Nova tragedija u okolici Sarajeva: U eksploziji plina stradao muškarac

16.01.2024 u 11:21

Bionic
Reading

Mlađi muškarac preminuo je u eksploziji plina u obiteljskoj kući koja se sinoć dogodila nedaleko od Sarajeva, dok je otac zadobio teže, a majka lakše ozljede, što je druga tragedija u dva dana nakon što su večer ranije u požaru izgorjele majka i maloljetna kći u središnjem dijelu BiH.

Eksplozija u naselju Binježevo kod Sarajeva odjeknula je sinoć oko 23.20 sati, a od posljedica je preminuo muškarac rođen 1996. godine, izvijestili su iz policije. Teške tjelesne ozljede zadobio je njegov otac, a majka lakše. Do eksplozije je došlo zbog istjecanja plina, nakon čega je izbio požar. Izgorio je najveći dio vrlo prostrane kuće o čemu svjedoče i video zapisi snimljeni dronom koje su objavili lokalni mediji.

Vijećnik iz Hadžića Admir Mujanović izjavio je lokalnim medijima kako problema s curenjem plina ima više kućanstava na što se upozorava godinama.

Još jedna tragedija dogodila se u sezoni grijanja kao posljedica neispravnih instalacija večer ranije u mjestu Mokrom. Tamo su u požaru poginule majka i devetogodišnja djevojčica, a otac s drugo dvoje djece se spasio.