POZIV POZNANIKA

Nova otmica kod Splita - mladića vezanog ostavili na cesti

29.04.2015 u 13:02

Bionic
Reading

Policija je uhitila četvoricu mladića za koje sumnja da su u utorak popodne oteli 19-godišnjaka kojeg su vezali i prijetili mu smrću da bi ga naposljetku ostavili na cesti u Lokvi Rogoznici nedaleko Omiša, doznaje se u srijedu u policiji

Zločin je, prema policijskim tvrdnjama, u utorak oko 18 sati u Policijskoj postaji Omiš prijavio 19-godišnjak koji je ispričao je da ga je istog dana, prije nešto manje od sat vremena, na mobitel nazvao 24-godišnji poznanik i tražio da se sastanu u Omišu. No, poznanik ga je navodno zajedno s još tri osobe, automobilom odveo do Lokve Rogoznice, gdje su mu prijetili smrću i vezali mu ruke. Vezanog su ga i ostavili u Lokvi Rogoznici, a oni su automobilom otišli s 'mjesta zločina'.

Mladić se, prema pisanju medija, ipak nekako uspio odvezati i pozvati prijatelja koji ga je odveo do policije gdje je prijavio zločin. Policija je potom uhitila sva četiri osumnjičena i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Policija u izvještaju navodi i da je 19-godišnjaku liječnik na pregledu utvrdio lakše ozljede na rukama. ovo je na širem splitskom području već druga otmica u samo dva dana.

Dan prije otmice u Omišu trojica mladića u Splitu oteli su 15-godišnjaka i natjerali ga da za njih krade parfeme.