UHVATI GLAVAŠEV RITAM

Ni RTL ni Škoro nemaju problem s pjevanjem za ratnog zločinca

04.02.2015 u 12:27

Bionic
Reading

Pjevač Miroslav Škoro s Antonijom Blaće vodi na RTL-u gledani 'Uhvati Bingo ritam', a u nedjelju je zapjevao na dočeku Branimira Glavaša, nepravomoćno osuđenog za ratni zločin u Osijeku. Štoviše, uoči Glavaševog izlaska na pozornicu najavio ga je kao 'prijatelja i dobrog čovjeka'. Iz spomenute televizije nemaju komentara na ovaj njegov angažman, dok sam Škoro kaže kako na skupu ništa nije bilo ilegalno

Ivan Cvirn, TV snimatelj, u ljeto 2009. dobio je otkaz suradnje s RTL-om nakon što je sjednicu Vlade, koju je vodila Jadranka Kosor, snimao u majici s natpisom na engleskom 'Ne trebam seks, Vlada me j... svaki dan'. S Cvirinom, vlasnikom tvrtke Blenda koja je tada radila za RTL, a nakon što se pojavio u majici koju je prema vlastitu priznanju nosio nekoliko puta ranije i nije bilo reakcija, raskinuta je suradnja s njim i priča je završila na sudu.

'Zbog kršenja profesionalnog kodeksa i nanošenja štete ugledu RTL televizije, prekida se suradnja s tvrtkom Studio Blenda. RTL televizija izražava žaljenje zbog navedena događaja tijekom današnje sjednice Vlade', objasnio je svoj postupak tada RTL.

Pjevač Miroslav Škoro s Antonijom Blaće vodi na RTL-u gledani 'Uhvati Bingo ritam', a u nedjelju je zapjevao na dočeku Branimira Glavaša, nepravomoćno osuđenog za ratni zločin u Osijeku.

Iako smo od RTL-a u nekoliko pokušaja prethodnih dana pokušali dobiti stav oko Škorina angažmana, iz te TV kuće nitko nije našao za shodno odgovoriti na nekoliko novinarskih upita.

Sam Škoro kazao je da ga nitko iz RTL-a nije kontaktirao, a ni iz Hrvatske lutrije, u čijem je vlasništvu Bingo, uz dodatak da je Glavaš hrvatski general koji je nepravomoćno osuđen, da je skup bio legalan, da ga je osiguravala hrvatska policija, a organizirale braniteljske udruge koje također nisu zabranjene.