TINEJDŽERSKA NEPODOPŠTINA

Nestali dječaci zabavljali se na Bačvicama

20.04.2009 u 08:34

Bionic
Reading

Petneaestogodišnji Maksimilijan M. i njegov vršnjak Kiril P. iz Splita, čiji su nestanak policiji prijavili roditelji u ponedjeljak rano ujutro, pronađeni su živi i zdravi na Bačvicama

Policija ih je u ponedjeljak oko 13 sati pronašla kod zabavnog kompleksa na Bačvicama. Dječaci su iz svojih stanova otišli u nedjelju oko 16 sati, rekavši obiteljima da će doći za tri sata. Dugogodišnji prijatelji iz susjedstva i ranije su bili skloni nepodopštinama.

U ponedjeljak oko sedam sati Kiril je prekinuo poziv roditelja i isključio mobitel. Policija je locirala signal njihovih mobitela na Firulama, međutim dok je Maksimilijanov otac tamo stigao, već ih nije bilo. Mladići ipak nisu daleko odmakli, pa ih je policija nešto prije 13 sati pronašla, piše Jutarnji list.

Kući se vratila i četrnaestogodišnja Tea Zović još je 15. travnja otišla iz svog doma. Očajna majka Snježana Zović, s kojom se Tea neposredno prije odlaska žestoko posvađala, policiju je o nestanku obavijestila dan poslije, a kako potraga nije dala rezultata, obratila se i medijima.