STRAVA U ISTRI

Nestala medicinska sestra ubijena, a pulski poštar na policiji

Bionic
Reading

Na odjelu patologije Opće bolnice Pula jutros je obavljeno prepoznavanje tijela ženske osobe, pronađenog jučer u šumskom predjelu zvanom Gnijezdo u blizini naselja Škljonki, u srcu Istre te je utvrđeno da se radi o nestaloj 39-godišnjoj Elis Krbavac, potvrdila je Policijska uprava istarska. Pronađen je i Dražen Tomić (41) s kojim se Elis u subotu, 4. svibnja, odvezla iz Pule prema Sv. Lovreču

Uzrok njezine smrti utvrdit će se obdukcijom koja je u tijeku, no zna se da je preminula nasilnom smrću. Na području Pazinskih Novaka danas je pronađen i njezin dečko, 41-godišnji Puljanin Dražen Tomić, za kojim se također tragalo. On je priveden u pazinsku Policijsku postaju, koji je, neslužbeno doznajemo, osumnjičen za ubojstvo.

U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Dražen i Elis su se u subotu oko 11 sati odvezli automobilom Renault Clio registarskih oznaka PU 476FI prema Sv. Lovreču, a nestanak je prijavila Elisina zabrinuta majka kada se ona u nedjelju nije vratila kući. Elis Krbavac radila je kao medicinska sestra u pulskoj Općoj bolnici, a Dražen Tomić je bio poštar. Njezino tijelo pronađeno je sinoć oko 18 sati i 30 minuta u šumi na Pazinštini.

Par se u subotu uputio iz Pule u Sv. Lovreč gdje su kanili provesti nekoliko dana u njegovoj vikendici, kao što su to i ranije činili. Nestanak Elis Krbavac, medicinske sestre zaposlene na odjelu transfuzije pulske Opće bolnice prijavila je u ponedjeljak njezina majka, jer Elis se nije vratila u Pulu, iako je u ponedjeljak trebala ići na posao. K tome, kako doznaje jedan medij, u razgovoru sa sinom putem mobitela, najavila je da bi se čak nešto ranije vratila.

Elis Krbavac i Dražen Tomić, uputili su se u Sveti Lovreč kod Poreča njegovim automobilom Renault Clio, kojeg je prilikom objave nestanka ovog pulskog para, policija također tražila.

Par je nakratko boravio u Draženovoj kući u Lovreču, gdje su i ostale neke Elisine osobne stvari. Što se dogodilo te kako je pulski poštar potom završio u Pazinskim Novakima, dok je tijelo ubijene medicinske sestre pronađeno u Gračišću, policija tek treba rasvijetliti.