U TORONTU

Nestala kći Milorada Ulemeka Legije

03.02.2014 u 19:06

Bionic
Reading

Policija u Torontu već tri dana traga za 15-godišnjom Nikolijom Luković, kćeri Milorada Ulemeka i Maje Luković, kojoj se svaki trag izgubio od petka poslijepodne, prenosi Klix.ba

'Mole se građani za pomoć da se pronađe Nikolija Luković, koja ima smeđe oči, visoka je 173 centimetra i teška 54 kilograma. Posljednji put je viđena u petak oko 15 sati na području ulica Bloor Street West i Keele Street. Bila je odjevena u tamnoplavi ili crni džemper i donji dio trenerke marke Roots', objavila je kanadska policija, dodajući da je 'zabrinuta za njezinu sigurnost'.

Objavljena je i fotografija djevojčice.

Policija još nije izdala priopćenje o mogućim razlozima nestanka Nikolije Luković, radi li se o bijegu od kuće ili o otmici. Procurila je samo informacija da se Nikolija javila s telefona jedne prijateljice, što je donekle umirilo njezinu majku Maju i baku, s kojima živi, saznale su beogradske Novosti u Torontu.

Prema informacijama Novosti, Nikolija Luković kći je Milorada Ulemeka i njegove prve supruge Maje Luković, kanadske novinarke. Upoznali su se u Erdutu 1992., a vjenčali dvije godine kasnije. Kumovi su im bili Željko Ražnatović Arkan i prijateljica Sanda.

Više o toj temi možete pročitati ovdje