obavljen pretres

U kući napadača na policajca pronađena veća količina streljiva i oružja

  • Autor: Bi. S.
  • Zadnja izmjena 13.10.2020 09:21
  • Objavljeno 13.10.2020 u 08:01
tportal

Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX

Policija je obavila pretres kuće napadača na policajca na Markovu trgu

U emisiji 'U mreži Prvog' bilo je riječi o sigurnosnom i društvenom aspektu pokušaja ubojstva na Markovu trgu. Gostuju glavni ravnatelj policije Nikola Milina, stručnjak za sigurnost Vlatko Cvrtila i sociolog Renato Matić.

U uvodnom dijelu Milina je govorio o stanju ranjenog policajca, rekao je da je na intenzivnom liječenju, stabilno je, ali ima potrebe za daljnjim medicinskim tretmanima. Istražitelji još nisu s njim razgovarali, dodao je.

'Policija prikuplja podatke, proveden je očevid, pretraženo je mjesto prebivališta počinitelja u Kutini gdje je pronađena veća količina streljiva i oružja', dodao je.

  • +4
  • +1

Pretres kuće u kojoj je živio Danijel Bezuk

Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX

Milina kaže kako nije bilo nikakvih indicija da bi se ovako nešto moglo dogoditi, dodatne informacije se intenzivno prikupljaju kako bi otkrili pravi motiv jučerašnjeg događaja. U obiteljskoj kući počinitelja otkrivena je veća količina streljiva i oružja, koje se ne može legalno posjedovati.

Naglasio je da su jučer 3 policijska službenika bila ugrožena - onaj koji je ranjen, drugi koji je upotrijebio vatreno oružje i treći koji je bio tamo. Na mjestu gdje su pronašli počinitelja, pronađeno je i kratko vatreno oružje.