hvalevrijedan potez

Nesebični muškarac u Puli na cesti pronašao 10 tisuća kuna i odnio ih na policiju, vlasnica je pronađena

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 02.12.2020 11:38
  • Objavljeno 02.12.2020 u 10:58
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Policija zahvaljuje muškarcu koji je pronašao novac i koji je svojom nesebičnom gestom ukazao na važnost poštenja i pomoći sugrađanima

Jedna lijepa gesta muškarca iz Pule donijela je olakšanje i osmjeh na lice ženi koja je jučer izgubila novac. Naime, u Policijsku postaju Pula-Pola jučer u jutarnjim satima došao je stariji muškarac koji, unatoč tome što je učinio dobro djelo, želi ostati anoniman te je policijskim službenicima predao omotnicu u kojoj se nalazilo oko deset tisuća kuna. Muškarac je omotnicu pronašao oko 10.10 sati na nogostupu u Zagrebačkoj ulici, a kada je ugledao što se nalazi u njoj, nije dvojio ni trenutka, već je novac odmah donio u policijsku postaju. Policijski službenici ubrzo su pronašli vlasnicu koja je izgubila omotnicu te je ona jutros došla u policijsku postaju i uz zahvalu poštenom nalazniku preuzela novac, koji je prethodno podigla radi plaćanja računa.

Policijska uprava istarska zahvaljuje muškarcu koji je pronašao novac i koji je svojom nesebičnom gestom, u ovim teškim vremenima, ukazao na važnost poštenja, iskrenosti i pomoći svojim sugrađanima.