OPASNOST NA CESTI

Ne posustaje ni nakon 44 prometna prekršaja i četiri uhićenja

27.09.2016 u 13:04

Bionic
Reading

Ni 44 prometna prekršaja za koje je ranije procesuiran te četiri uhićenja nisu zaustavili 58-godišnjaka iz Žabna kod Siska da uporno nastavi činiti prekršaje u prometu te dovoditi u opasnost svoj i živote drugih sudionika u prometu

On je tako prošlog petka u Žabnu zbog neprilagođene brzine neregistriranim automobilom naletio na dvojicu mladića i lakše ih ozlijedio, vozeći pod utjecajem 2,58 promila alkohola u krvi, i to u vrijeme dok mu je bila izrečena zabrana upravljanja vozilima B kategorije zbog ranijih prekršaja.

U toj je nesreći i sam lakše ozlijeđen, a protiv njega je Prekršajnom sudu podnesen optužni prijedlog zbog niza prekršaja.

Samo dva dana kasnije, u nedjelju, ponovo je doveden na Prekršajni sud zbog prometnih prekršaja koje je opet počinio u Žabnu, gdje živi, te mu je sisački Općinski sud odredio desetodnevno zadržavanje u pritvoru.

U Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj napominju kako je vozač do sada procesuiran za čak 44 prometna prekršaja, od čega je 37 unazad tri godine. Radilo se uglavnom o prekršajima zbog kojih je prijavljen i kod posljednje prometne nesreće.

U četiri navrata 58-godišnjak je bio i uhićen te priveden na Prekršajni sud