SANAMENS DEMANTIRA MEDIJE

'Naše poslovanje nije povezano ni sa kojom političkom strankom'

27.09.2011 u 15:25

Bionic
Reading

Nakon što je Novi list objavio da je Ministarstvo turizma s HSS-ovim Damirom Bajsom na čelu u četiri protekle godine dodijelilo tvrtki Sanamens šest milijuna kuna za sudjelovanje u organizaciji manifestacija, uglavnom u organizaciji manifestacije Dani hrvatskog turizma, prozvana tvrtka je demantirala navedene informacije

U cijelosti prenosimo njihov demantij:

Sve ugovorene obaveze smo uredno i profesionalno izvršili na zadovoljstvo sudionika Dana hrvatskog turizma i naručitelja usluga. S indignacijom odbijamo navode iz medija koji naše redovito poslovanje neutemeljeno povezuju s bilo kojom političkom opcijom ili strankom.

Sanamens d.o.o. je prethodnih godine angažirana od strane skupine organizatora Dana hrvatskog turizma, ispred Ministarstva turizma. Ugovoren posao je uvijek odrađen profesionalno i u skladu s preuzetim obavezama. Poslovi su uključivali, uz koordinaciju svih sudionika i organizatora, i poslove stručne i tehničke potpore, usluge najma tehničke opreme i vozila, organizaciju izlagača i izvođača, popratnih sajmova i manifestacija, pripremu i produkciju promotivnih materijala i zakup medijskog prostora, kao i ostale poslove vezane uz produkciju događanja ovakvih razmjera. Samo prošle godine u Rovinju Dani hrvatskog turizma okupili su više od 3.000 uzvanika, te brojne druge goste.
Nismo u mogućnosti komentirati javno nadmetanje za organizaciju Dana hrvatskog turizma 2011. budući je postupak javne nabave u tijeku na koji su se, prema našim saznanjima, javile četiri tvrtke.

Neugodno smo iznenađeni današnjim objavljivanjem neprovjerenih glasina i izmišljenih konstrukcija koje s indignacijom odbacujemo. Posebice odbijamo dovođenje u vezu našeg redovitog poslovanja s bilo kojom političkom opcijom ili strankom.