vidljivo većinu toga

Nakon hakerskog napada, HAK-ova stranica opet u funkciji

10.06.2023 u 22:17

Bionic
Reading

rvatski autoklub je priopćio da su njihove mrežne stranice hak.hr nakon gotovo pet dana nedostupnosti uslijed hakerskog napada, ponovno dostupne korisnicima

Nakon gotovo pet dana od hakerskog napada, HAK je izvijestio javnost kako su njihove mrežne stranice hak.hr opet dostupne korisnicima.

"Trenutno je na njima vidljiva velika većina ranijeg sadržaja, uključujući i aktualne prikaze kamera s naših prometnica, trajektnih pristaništa i graničnih prijelaza. Uz mrežne stranice hak.hr, dostupna je i Interaktivna karta HAK-a na map.hak.hr te je u funkciju vraćena većina funkcionalnosti iza HAK-ove besplatne mobilne aplikacije za iOS i Android", priopćio je HAK. Njihovi stručnjaci trenutno rade na uspostavljanju pune funkcionalnosti mrežnih usluga HAK-a.

"Do daljnjeg ih povremeno objavljujemo i na našim Facebook stranicama (https://www.facebook.com/hak1987/) i na našem mrežnom portalu https://revijahak.hr/ kako bi i tim putem bile dostupne krajnjim korisnicima.

''O novostima ćemo nastaviti informirati javnost putem svih dostupnih komunikacijskih platformi, a u međuvremenu molimo za još malo strpljenja i zahvaljujemo na iskazanoj podršci i razumijevanju", zaključili su.