nije šala

Načelnik općine Obrenovac tvrdi da zna tko je kriv za prosvjede u Beogradu: Navijačka skupina iz Hrvatske ima jedan cilj

09.07.2020 u 20:46

Bionic
Reading

Načelnik općine Obrenovac, stanoviti Miroslav Čučković uzoran je štovatelj lika i djela Aleksandra Vučića i njegove Srpske napredne stranke. Na svojem Twitter profilu ne skriva ogorčenje prosvjedima u Beogradu za koje ima i blago rečeno neobično objašnjenje

Tako je ovaj Vučićev 'naprednjak', na Twitteru napisao: 'Organiziran napad na Beograd je u toku. Napad s ciljem da se uništi sve ono što je Aleksandar Vučić napravio za Srbiju u posljednjih nekoliko godina. Huligani Torcide na ulicama Beograda ubačeni s ciljem da ne preteknemo i Hrvatsku u ekonomiji'.

Čučković je objavio priložio i snimku beogradskog prosvjednika koji s teškim beogradskim naglaskom pjeva navijačku pjesmu Torcide. Društvenim mrežama već se i šire SMS poruke 'Torcide Obrenovac' u kojem se dogovaraju kako će krenuti na prosvjed i kako treba uzeti baklje.

S obzirom da ljestvicu u HNL-u i nedavne poraze od Osijeka i Gorice, Torcidi i nije im preostalo puno nego dizati si moral na društvenim mrežama, barem do početka nove sezone.