VIGILAREOV TRADFEST

Na festivalu konzervativaca govori i supruga Šeksova posinka te Plenkovićeva savjetnika

  • Autor: Marko Špoljar
  • Zadnja izmjena 21.11.2017 11:23
  • Objavljeno 21.11.2017 u 11:00
Karla Ressler (u krugu) / Karlo Ressler (u sredini) na promociji knjige Vladimira Šeksa u društvu majke Anice Ressler Šeks te Šeksove kćeri Zrinke Poštić Šeks i njezine kćeri

Karla Ressler (u krugu) / Karlo Ressler (u sredini) na promociji knjige Vladimira Šeksa u društvu majke Anice Ressler Šeks te Šeksove kćeri Zrinke Poštić Šeks i njezine kćeri

Izvor: Pixsell / Promo / Autor: Marko Lukunić / Tradfest

Na TradFestu, trodnevnoj manifestaciji Zaklade Vigilare na kojoj se okupljaju konzervativni političari i aktivisti iz Hrvatske i svijeta, govorit će i pravnica Karla Ressler, čiji je suprug Karlo savjetnik premijera Andreja Plenkovića

U sklopu TradFesta u utorak navečer u zagrebačkom hotelu Dubrovnik održat će se okrugli stol na temu 'Ljudsko dostojanstvo: Pravna situacija, borba za nerođeni život i suprotstavljanje rodnoj ideologiji', a u raspravi će sudjelovati i odvjetnica Karla Ressler.

Karla Ressler

Karla Ressler

Izvor: Promo fotografije / Autor: TradFest

Ressler je bila aktivna u Mladeži HDZ-a i poznata je aktivistica s pro life scene koja se protivi abortusu i zalaže za zaštitu života od začeća do prirodne smrti.

Njezin suprug, također pravnik, Karlo Ressler savjetnik je premijera Andreja Plenkovića, a u travnju ove godine izabran je i za novog potpredsjednika mladeži Europske pučke stranke, političke grupacije kojoj pripada HDZ. Ressler je posinak HDZ-ova veterana Vladimira Šeksa, predsjednika savjetodavnog vijeća HDZ-a.

  • +3

Savjetnik predsjednika Vlade Karlo Ressler

Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Uz Karlu Ressler, na večerašnjem okruglom stolu govorit će Mario Vojvodić i Tomislav Čunović iz udruge Vigilare te Roger Kiska iz Kršćanskog pravnog centra u Londonu i Jerzy Kwaśniewski iz Instituta za pravnu kulturu Ordo Iuris iz Poljske.

'TradFest je festival tradicije i konzervativnih ideja nasuprot tzv. ‘naprednih’ i militantno-sekularnih ideja i politika koje su na nasilan i revolucionaran način pokušale zatomiti, kao što i danas nastoje uništiti, izvorne tradicionalne, konzervativne i kršćanske temelje kulture u Hrvatskoj, Europi i zapadnom svijetu', navode organizatori iz Zaklade Vigilare, koju vodi Vice John Batarelo.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!