PREPRODAJA DROGE

Muškarcu u Zagrebu pronašli gotovo pola kile marihuane, hašiš i novac

03.06.2020 u 12:17

Bionic
Reading

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine hašiša koji je potom skrivao i prepakiravao u kući na području Susedgrada. U istoj je kući sadio marihuanu koju je nakon sazrijevanja sušio i usitnjavao, a zatim pakirao i zajedno s hašišem preprodavao na ilegalnom tržištu.

Pretragom kuće u kojoj prebiva osumnjičeni, pronađeno je 423,0 grama marihuane pakirane u više plastičnih omota i kutija, 91,0 grama hašiša, tri stabljike marihuane, digitalna vaga za precizno mjerenje mase s tragovima droge i novčani iznos za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.