SAKRIVANJE DOKAZA

Muškarac u Trogiru maskiran opljačkao trgovinu; kada ga je policija pronašla, pokušao je pojesti ukradene novčanice

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 03.08.2020 12:47
  • Objavljeno 03.08.2020 u 12:47
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic

Policija javlja da su jučer, 02.08.2020.godine policijski službenici Policijske postaje Trogir dovršili kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva i pokušaja razbojništva

Naime, 30-godišnjaka se sumnjiči da je dana 01.08.2020.g. u popodnevnim satima ušao u prodavaonicu s motorističkom kacigom na glavi te uz prijeteći glas zatražio novac, pošto je u prodavaonicu u tome trenutku ušao kupac, isti se mopedom udaljio. Nadalje na isti način je nakon samo pet minuta ušao u drugu prodavaonicu, prijetećim glasom od uposlene zatražio novac, te je odgurnuo, a potom iz kase otuđio novac. Operativnim radom policijski službenici su došli do informacije o mogućem počinitelju navedenih kaznenih dijela, te su istog nakon 5 sati od izvršenog razbojništva pronašli i uhitili uz uporabu sredstava prisile na području Kaštela, a za napomenuti je da je prilikom uhićenja pokušao progutati novčanice za koje se sumnja da potječe od gore opisanog kaznenog djela razbojništva.

Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje gore navedenih kaznenih djela 30-godišnjaka priveden pritvorskom nadzorniku.