PROMETNA NESREĆA

Muškarac poginuo na cesti kod Vodica

02.05.2013 u 21:34

Bionic
Reading

Jedna je osoba poginula u prometnoj nesreći koja se danas poslijepodne dogodila na jadranskoj cesti u blizini Vodica, kod raskrižja za Tribunj

Po priopćenju šibenske policije, u 15,25 sati na državnoj cesti D 8 u blizini Vodica, prije raskrižja za Tribunj, sudarili su se daewoo kalos i teretno vozilo iveco, nakon čega je hitna pomoć u šibensku Opću bolnicu prevezla 67-godišnjeg vozača osobnog automobila iz Šibenika koji je od ozljeda umro u 16,30 sati.

Prometna nesreća dogodila se kad je 67-godišnji vozač daewoo kalosa šibenskih registarskih oznaka išao u smjeru Zadra i prešao na prometni trak za vozila iz suprotnog smjera. Prednjom lijevom stranom udario je prednju lijevu stranu teretnog vozila iveca zagrebačkih pločica kojim je u smjeru Šibenika upravljao 40-godišnjak iz Kaštel Kambelovca, priopćila je šibenska policija.

Liječnici pružaju pomoć 40-godišnjem vozaču, a policija je izvijestila da je do 17,35 sati promet bio zatvoren za sva vozila te je tekao kroz grad Vodice. Slijedi izvješće državnom odvjetništvu, priopćila je policija.