uhićen je

Muškarac kod Velike Gorice uz 3,12 promila alkohola u krvi pokušao zapaliti kuću u kojoj su mu bili žena i djeca, prijetio je smrću i roditeljima

09.08.2021 u 14:06

Bionic
Reading

U policijskom pritvoru uz kaznenu prijavu završio je 39-godišnjak, koji je u četvrtak, 5 kolovoza na lekeničkom području pokušao zapaliti kuću u kojoj su mu bili žena i dvoje malodobne djece

Policija je izvijestila da je kriminalističkim istraživanjem utvrdila da je 39-godišnjak pod utjecajem alkohola od 3,12 promila, noću benzinom polijevao kuću u kojoj mu je bila žena i dvoje malodobne djece uz prijetnju da će je zapaliti.

Pritom je prijetio ženi, djeci i svojim roditeljima da će ih sve usmrtiti. Uhićen je, a u sklopu kriminalističkog istraživanja, po nalogu suda, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija te je kod osumnjičenog pronađena i oduzeta poluautomatska puška. 

Kako je priopćeno iz sisačko-moslavačke policije, zbog kaznenih djela prijetnje, dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te nedozvoljenog posjedovanja, izrada i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

sve osim nogometa

Učitavanje...