GRMOJA ODGOVORIO OSTOJIĆU

'Može sučeljavanje, ali u stanu Ante Kotromanovića'

06.01.2016 u 10:54

Bionic
Reading

Nastavlja se prepucavanje između ministra unutarnjih poslova na odlasku Ranka Ostojića i glasnogovornika Mosta Nikole Grmoje

Nakon što je Ostojić odbacio insinuacije da je naredio praćenje čelnika Mosta Bože Petrova, metkovskog gradonačelnika i vjerojatnog budućeg potpredsjednika Vlade, i pozvao ga na svojevrsno sučeljavanje pred kamerama gdje bi se iznijeli argumenti i dokazi o optužbama, ponovo se oglasio Grmoja i preko Facebooka mu poručio da pristaju na njegovu ponudu uz nekoliko 'ali'.

'Pristajem na sučeljavanje s Rankom Ostojićem. Predlažem da se održi u stanu gospodina Kotromanovića. Na sučeljavanju će se citirati isključivo članci s dnevno.hr. Zavjese po izboru', napisao je Grmoja i dodao smajlić na kraju.

Podsjetimo da je Most u pregovorima s Domoljubnom koalicijom koji su upravo u tijeku, kao jedan od glavnih ciljeva naveo upravo stjecanje kontrole nad MUP-om.

Pristajem na sučeljavanje s Rankom Ostojićem. Predlažem da se održi u stanu gospodina Kotromanovića. Na sučeljavanju ce se citirati isključivo članci s dnevno.hr. Zavjese po izboru :)

Posted by Nikola Grmoja on Tuesday, January 5, 2016