GAMEREPORT

MindJack

21.01.2011 u 13:26

Bionic
Reading

Mindjack je, moramo priznati, u jednu ruku vrlo inovativan. No u drugu ruku nešto je posve obrnuto. O čemu se radi, saznajte u našem prilogu

Poštovani posjetitelji, pred vama je recenzija videoigre MindJack. U videoprilogu smo o njoj rekli sve što smatramo bitnim. Stoga vam u ovome tekstu nećemo ništa 'spojlati', već vas upućujemo na video. Međutim, iskoristit ćemo ovaj prostor da dodatno pojasnimo neke stvari. Primijetili smo da mnogi od vas misle da je naš dragi kolega Bruno Lipej dobio otkaz i/ili da ga više neće biti u Gamereportu. To nije istina. Maxzonom i Gamereportom su se proširile ovakve dezinformacije koje jednostavno nisu točne. Bruno Lipej i dalje je član našega tima te ćete ga danas opet vidjeti u našem videoprilogu!

 

Još nešto, lansiranjem našeg Game Studija NE UKIDAMO klasične recenzije Gamereporta. One će i dalje ići redovito srijedom i petkom. Game Studio je, dakle, dodatni sadržaj koji ne remeti dosadašnju koncepciju Game Reporta. Trudit ćemo se da Game Studio izlazi svaki tjedan, ali ne garantiramo takvu redovitost. Naime, zadržavamo pravo da se Game Studio poneki tjedan ne pojavi. Kao što smo više puta rekli, Game Studio ćemo i dalje razvijati te čim prije planiramo nabaviti zeleno platno kako bi gledatelji mogli uživati u virtualnom studiju te animacijama iz igara koje će lebdjeti iza naših krasnih faca. Eto, nadamo se da su sada neke stvari jasnije. Lijep pozdrav i uživajte u današnjoj video recenziji!