PREMIJER NA SJEDNICI VLADE

Milanović: Nažalost, kolega Ostojić morao je otići

13.03.2013 u 14:00

Bionic
Reading

Premijer Zoran Milanović posvetio je uvodne riječi sjednice Vlade bivšem kolegi i ministru turizma Veljku Ostojiću. Zahvalio mu se na suradnji, poželio mu sve najbolje i najavio da će nakon sjednice predstaviti novog ministra tog važnog resora, također IDS-ovca, Darka Lorencina

'S nama više nema Veljka Ostojića. Radili smo dobro više od godinu dana i rezultati u resoru su odlični', rekao je Zoran Milanović otvarajući sjednicu i sve zlobnike koji govore da je turizam resor u kojemu je svatko uspješan upozorio da se uspjeh ne mjeri samo 'volumenom', nego i dojmom.

'Nažalost, kolega je, bez obzira što je bio dobar suradnik, morao otići. Ja mu želim puno uspjeha i ne samo da dokaže nevinost, nego i da jasno odgovori na pitanja koja mu se postavljaju. Nema privatnih stvari kada je u pitanju imovina. U tim smo situacijama dužni dati sve podatke', kaže Milanović.

Veljka Ostojića naslijedit će dosadašnji pomoćnik ministra gospodarstva Darko Lorencin, kojega će premijer u poslijepodnevnim satima predstaviti javnosti u Banskim dvorima.