NOVA OBJAVA

Milanović još jednom napao Pupovca: ‘Prevario si ljude manirom Franje Varge, ne bi li prikrio svoju sramnu rabotu‘

28.03.2021 u 20:40

Bionic
Reading

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović ješ jednom se oglasio na svom Facebooku. Povod za ovu objavu bila je izjava koju je Milorad Pupovac tijekom dana dao Jutarnjem listu

"Moram se opet javiti, jer sam, premda pljunuti Staljin, za razliku od hdzovsko-udbaške klike, uskraćen za represivno-propagandni aparat.

Pupovac pobjegao na Sljeme, jer ne smije na ulicu. Laže i sa Sljemena. Lupeta o nekakvim kotama, umislio da je Koča Popović, da se probija preko Hrčavke i Vrbničkih Koliba na Sutjesci. Nije, kaže, ništa krivotvorio, nego je, eto, screeshot bio malo ‘kljenut’. Pa je, vidi vraga, ispao plod, a ostala ljuska. Čovjeku pripravnom na ovakve laži niti jedna opačina nije strana.

Moram se opet javiti, jer sam, premda pljunuti Staljin, za razliku od hdzovsko-udbaške klike, uskraćen za...

Objavljuje Zoran MilanovićNedjelja, 28. ožujka 2021.

Tko laže, taj i krade. Okljaštrio si moju poruku da bi javnost doveo u zabludu, lingvističaru koji si na Filozofski došao iz Komiteta SK, ‘pod račun’ uz trebovani fotokopirni uređaj. Prevario si ljude manirom Franje Varge, ne bi li prikrio svoju sramnu rabotu, a meni podlo napakirao i antedatirao niti izrečenu, niti napisanu ‘prijetnju’ i ‘pritisak’. Školski primjer neuspjelog udbaškog kompromata", napisao je Milanović.

Inače, Pupovac je danas za Jutarnji odgovario Milanoviću kako ništa nije falsificirao nego je napravio screenshot onoga što je stalo u ekran.

- Trenutno sam na Sljemenu između kote 504 i 602 i užitak ovog penjanja i spuštanja ne bih zamijenio nikakvim čitanjem ili komentiranjem izjava Zorana Milanovića, predsjednika Republike Hrvatske. Štoviše, svima bih zbog fizičkog i duševnog zdravlja preporučio da idu na Sljeme, ako ne do kote 504 ili 602, do bilo kojeg mjesta gdje će osjetiti užitak vlastitog tijela i rasterećenje vlastite duše – poručio je saborski zastupnik i predsjednik SDSS-a Pupovac.