GRMOJA NA FACEBOOKU

'Milanović je priznao kontaktiranje mostovaca'

17.01.2016 u 18:32

Bionic
Reading

Na gostovanje Zorana Milanovića u 'Nedjeljom u dva' reagirao je i glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja na svom Facebook profilu. Osvrnuo se na izjavu u kojoj Milanović priznaje da je kontakata s pojedincima iz Mosta bilo

'Milanović kod Stankovića priznao kontaktiranje mostovaca: 'Štitim integritet mostovaca koji su razgovarali s nama... Kontakti su održavani cijelo vrijeme...' napisao je Grmoja na svom Facebook profilu.

Milanović kod Stankovića priznao kontaktiranje Mostovaca: "Štitim integritet MOST-ovaca koji su razgovarali s nama....Kontakti su održavani cijelo vrijeme..."

Posted by Nikola Grmoja on Sunday, 17 January 2016


Podsjetimo, Milanović, gostujući na HTV-u, nije želio otkriti koji su pojedinci iz Mosta zvali ni koji su navodno bili na sastanku u Banskim dvorima.

'Štitim integritet mostovaca koji su razgovarali s nama. Ljudi su bili zbunjeni, nova im je bila situacija, nisu vrijeđali Petrova. To govori da nisu bili na čistome. A kontakti, pozivi.. Toga je bilo stalno. Kontakti su održavani cijelo vrijeme svi sa svima, različite su razine utjecaja', rekao je Milanović.

Na Milanovićevu izjavu da u Domoljubnoj koaliciji ima proustaških stranaka, reagirao je predsjednik HSP AS-a Ivan Tepeš. 'Milanović se upetljao u lažima na nedjeljom u 2..nije imao hrabrosti odgovoriti da li sam Ustaša..mulja, petlja i laže...da govori istinu onda bi hrabro sa argumentacijom rekao zašto sam ja Ustaša, a HSP AS ustaška stranka?! Ako sam Ustaša samo zato što sam pravaš i hrvatski nacionalist onda je to tako trebao jasno reći! A to govori čovjek koji je na čelu partije koja je pravni sljednik Saveza komunista, koji je odgovoran za smrt nedužnih emigranata, Goli otok i Bleiburg..pametnom dosta!' napisao je Tepeš na svom Facebook profilu.