PREDSJEDNIK u POSJETu ZADRu

[VIDEO] Milanović nikad žešći: Generali su mi zakomplicirali život. Plenković je udbaški nasljednik. Hrvatsku vodi banda!

20.04.2022 u 12:53

Bionic
Reading

Predsjednik Republike Zoran Milanović u posjeti je Zadru i Zadarskoj županiji. Između ostalog sudjelovao je na svečanoj sjednici Županijske skupštine povodom obilježavanja Dana Zadarske županije. Nakon toga se obratio medijima

Predsjednik je ustvrdio kako ništa ne zna o inicijativi za pomilovanje Josipa Perkovića i Zdravka Mustača.

'Generali su mi zakoplicirali život. Bio sam kod Gotovine prije dva tjedna ništa mi nije rekao', izjavio je Milanović.

Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin

'Kad govorimo o Udbi, mrska mi je ta tema, ali HDZ je zalijepljen na tu Udbu kao žvakaća guma na pločnik. Taj smrad se širi 30 godina. Nema tog miniwasha, vešmašine budućnosti I Plenković sad govori da je to orkestrirano od mene. Taj prljavi Plenković će morati govorit sa mnom o tome', rekao je.

Ustvrdio je kako mu pismo generala komplicira život. 'Ja bih radije gledao u more i govorio mudre riječi. Hoću li donijeti odluku i kakvu, ne znam. Znam da imam čistu savjest. Naravno, prvo rekonstrukcija Vlade. Plenković je udbaški nasljednik', izjavio je Milanović.

Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin

'Netko je citirao Tuđmana koji je rekao 'da nije bilo Perkovića, ne bi bilo ni mene ni HDZ-a'. Tuđmana bi bilo, a za HDZ mu je otegnuta okolnost. Za to bi mu dao još 30 godina', dodao je Milanović.

Milanović kaže kako i dalje misli da je institut pomilovanja relikt prošlosti, ali da 'Plenković nije Gotovina'. Razgovarat će o tome s ozbiljnim ljudima, a ne 'bandom iz HDZ-a'.

'Opasno je da ovakva banda vodi Hrvatsku', rekao je i ponovio izjavu o "ružnim, prljavim, zlima".