TETA BETA

Medal of Honor na testiranju

29.06.2010 u 10:00

Bionic
Reading

Ako ste voljeli Battlefield: Bad Company 2, voljet ćete i Medal of Honor koji se od prošlog tjedna intenzivno testira

Serijal Medal of Honor je po mnogočemu uspješan, no još od prvog dijela nedostajala mu je kvalitetna mrežna komponenta po kojem bi ga pamtili na duže vrijeme. Dosad je svaki dio spomenute franšize bio smješten u Drugi svjetski rat, a novim nastavkom koji izlazi krajem godine Electronic Arts nas je odlučio odvesti u trenutno krizno žarište, točnije Afganistan.

Kako bi ovaj put sve prošlo bez greške, na razvoju igre su angažirana čak dva developerska tima, jedan za solo kampanju, a drugi za mrežnu igru. Na potonjem radi ekipa DICE-a, autori hvaljenog Bad companya 2 koji je početkom godine izazvao opće oduševljenje upravo kvalitetom multiplayera. Kako isti izgleda na djelu, možete provjeriti u traileru koji slijedi ispod ovog teksta, a iz prve ruke u beta testiranju započetom prošlog tjedna.

Testiranje, naime, omogućava isprobavanje igre iz prve ruke, no nije otvorenog tipa za sve, već samo za odabrane i one koji se za Medal of Honor predbilježe. Prema prvim informacijama sudionika, igra je odlična, pa ako ste zainteresirani, svratite ovdje, odaberite jedan od dućana i slijedite instrukcije kako se na igru predbilježiti i time upasti na testiranje.