LIJEPA BUDUĆNOST

Mateo Kovačić prema ManUtd-u ili Arsenalu

15.09.2011 u 20:14

Bionic
Reading

Menadžer mladog nogometnog dragulja Matea Kovačića, igrača zagrebačkog Dinama, Marcel Kacinari tvrdi da se Juventus intenzivno raspitivao za hvatskog reprezentativca do 21 godine

Kovačić (17) je standardni član zagrebačkog Dinama, a ujedno i najmlađi kapetan kluba u povijesti, koji je svojim igrama privukao pažnju najvećih momčadi Europe.

'Neću kriti činjenicu da je Juventus bio vrlo zainteresiran za Matea prije nekoliko mjeseci. No, vrlo je izgledno da će otići u Englesku, točnije Arsenal ili Manchester United koji su također izrazili želju za njegovim dovođenjem', rekao je Kacinari.

'To bi za njega bila najbolja opcija, jer ta dva kluba jako puno ulažu u mlade igrače i spremni su čekati njihov razvoj. Nakon utakmice protiv Real Madrida vjerujem da će taj interes i porasti', zaključio je Kovačićev menadžer.

Mladi hrvatski reprezentativac je postao najmlađi strijelac-debitant za Dinamo u studenom prošle godine, kada je zabio pogodak u 6:0 pobjedi svoje momčadi protiv Hrvatskog Dragovoljca.