POTRES KOD NARODNJAKA

Marija Puh podnijela ostavku na sve funkcije u HNS-u

03.10.2018 u 18:01

Bionic
Reading

Potpredsjednica HNS-a i saborska zastupnica Marija Puh podnijela je ostavku na sve funkcije u HNS-u. U Saboru namjerava biti nezavisni kandidat. Iako još nije vodila razgovore o prelasku u neki drugi Klub zastupnika, sve opcije, kaže, ostaju otvorene. Unatoč svemu, i dalje će podržavati vladajuću koaliciju

Potpredsjednica HNS-a i saborska zastupnica Marija Puh dala je ostavku na sve funkcije u HNS-u, a u Saboru namjerava biti nezavisni kandidat, javlja Dnevnik.hr.

Unatoč tome, i dalje će podržavati vladajuću koaliciju, a prvenstveno će, kako je poručila, razgovarati s HDZ-om. Razgovore o prelasku u neki drugi Klub zastupnika još nije vodila, kaže, ali sve opcije ostaju otvorene.

'Nisam bila zadovoljna brzinom i projektima koji su bili upereni prema Zagorju, s time da sam ja iz Zagorja, i znamo za sve okolnosti na način na koji smo ušli u koaliciju sa HDZ-om, ja sam vjerovala i željela da se to u Zagorju vidi. Nažalost, 16 mjeseci je prošlo, a neke konkretne stvari koje sam očekivala da će poboljšati život mladim ljudima u Zagorju, nisu se dogodile', rekla je Puh za Novu TV.

  • +8
Marija Puh Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Puh je nedavno bila izaslanica Milana Bandića na Festivalu kajkavskih popevki u Krapini, no na pitanje prelazi li Bandiću, tada je rekla: 'Nema nikakve priče o ovome danas. Činjenica je da u zadnje vrijeme pričam i družim se sa svim opcijama jer se srećemo na raznim manifestacijama. Uvijek lobiram za projekte za Zagorje i koristim sva svoja poznanstva za to'.