BI, NE BI, BI, NE BI, BI

Marić: Nisam dao ostavku i ne trebam ministarstvo

25.10.2016 u 15:10

Bionic
Reading

Goran Marić i dalje je ministar u Vladi i imat će svoje ministarstvo. Marić je nakon sastanka u Vladi izašao pred novinare i rekao da nije dao ostavku, kako se pisalo rano jutros

Podsjetimo, Jutarnji list objavio je jutros da je Marić podnio ostavku nezadovoljan činjenicom da je ministar bez portfelja. Nakon nekoliko sati šutnje, različitih spekulacija i neslužbenih potvrda da je dao ostavku, ali da se na njega vrši pritisak da je povuče, Marić je nešto prije 15 sati izašao iz Vlade pred novinare.

'Razgovarali smo o problemima i upravljanju imovinom. Prethodna Vlada je pokazala neučinkovitost u tom sektoru i odlučeno je da će se DUUDI transformirati u ministarstvo, najvjerojatnije sa mnom na čelu. Ne trebam ja ministarstvo. Nisam najavio ostavku. Vlada nije željomat, ja nemam posebnih želja. Zbog važnosti tog resora DUUDI se transformira u ministarstvo koje će objediniti sve što obuhvaća imovinu. Imamo puno vidljive i nevidljive imovine i nastojat ćemo da ta nevidljiva imovina ne bude nevidljiva. Državna imovina se više neće prodavati na telefonskim sjednicama Vlade', kazao je Marić.

449909 ,449907 ,449857,449883