(PRE)UREDI SAM

Makeover fotelje

08.03.2011 u 15:52

Bionic
Reading

Makeover fotelje

Tavanski casting je završen. Odabrana je ljetna stolica, ružno pače, koja će se pretvoriti u fotelju,odnosno labuda. Izrazito je udobna, savršena da se nakon spavanja još malo odmorim unjoj, trenutno pozicionirana u spavaćoj sobi u kojoj želim sve pufastoi podatno (dobro, ne baš sve kh, kh...).

Moram naglasiti da sam se namučila tražeći prikladno ruho u koje bihje presvukla. Nema baš zanimljivih dekora, a ako su zanimljivi ondak su ivrlo skupi.
Nadam se da će to promijeniti moja prijateljica, umjetica Zdravka Ivandija kojaje nedavno jednom proizvođaču odnijela dizajnirane uzorke prijedloga zadekor tkanine. 

Elem, ipak pronađoh dobre materijale i odabrah - jedan jarki. Nakon toga predah jastuk stanovitom Kruni koji presvlači komadnestvari u fušu, jer ako niste znali, u standarnim presvlačionicamakolutaju očima kad im donesete jedan jastuk, stolicu ili fotelju. Sretni su samo s omanjim garniturama, a i to im nerijetko nije dosta.

Kruno je naprotiv sretan sa svime. Iako nisam sigurna da biamenovao objavljivanje broja mobitela ovdje. Ako ste zainteresirani zanjegove usluge, pitajte me na kontakt mejl. Rijedak primjerak majstora. A nema više od 30 godina. Starosti.
Majstor je presvukao jastuk, konstrukcija se pofarbala ubijelo, a fotelja premjestila s tavana u spavaću sobu.

Sad u njoj odmaram, meditiram, čitam ili je samo zaljubljeno promatram izkreveta. 

 

 

sobna fotelja poslije, kao pufasta labudica :) 

 

 tavanska fotelja prije, kao ružno pače :(

 

tavan u svojoj izvornoj ljepoti, bez photoshopa ;)