KRVAVI SUKOB U MAKSIMIRU

Lovačkom puškom pucala u nogu dečka svoje kćeri

14.02.2009 u 12:56

Bionic
Reading

Pedestčetverogodišnja žena jučer je iz lovačke puške pucala na bivšeg dečka svoje kćeri koji se sukobio s njezinim suprugom u dvorištu obiteljske kuće u Maksimiru, no on je, kako je izvijestila danas zagrebačka policija, samo lakše ozlijeđen

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je danas da je 54-godišnja žena pokušala ubiti 32-godišnjeg muškarca koji se u dvorištu obiteljske kuće verbalno i tjelesno sukobio s njezinim 57-godišnjim suprugom, te da je u tijeku prekršajna i kriminalistička obrada.

Žena je otišla na kat kuće, uzela lovačku pušku koju legalno posjeduje njezin suprug i s prozora ispalila nekoliko streljiva prema 32-godišnjaku.  Lakše je ozlijeđen 32-godišnjak kojem je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb, izvjestila je glasnogovornica PUZ-a Jelena Bikić.

Policija navodi da su pucnjevima iz lovačke puške u opasnost također dovedeni životi i imovina stanara u kući nasuprot mjesta događaja, u kojoj su se u tom trenutku nalazili 80-godišnjak, 45-godišnjakinja i devetogodišnje dijete.

Policija nije izvijestila o odnosima aktera, a neslužbeno se doznaje da je 32-godišnjak bio u vezi s kćerkom bračnog para. Došavši u dvorište njihove obiteljske kuće, počeo je prijetiti ocu bivše djevojke, a potom ga je majka hicem iz lovačke puške pogodila u nogu. Bivša djevojka autmobilom ga je odvezla u bolnicu.