NOVI TURISTIČKI SADRŽAJI

Lorencin u Zatonu zaigrao minigolf

17.07.2015 u 13:50

Bionic
Reading

Ministar turizma Darko Lorencin danas je sudjelovao na otvorenju novih sadržaja u Zaton Holiday Resortu. Jedan od sadržaja je i golf, koji je Lorencin spremno i zaigrao

Tim novim sadržajima taj resort dodatno obogaćuje svoju ponudu, kvalitetu sadržaja i usluga, koja je već prepoznata među brojnim turistima iz svijeta te brojnim strukovnim europskim udruženjima, koja mu godinama daju najbolje ocjene, svrstavajući ga među najbolje u Hrvatskoj.

Uz ministra Lorencina otvorenju su prisustvovali i predsjednik Europske minigolf asocijacije Victor Condeca, predsjednik Svjetske minigolf asocijacije Gerhard Zimmermann, direktor tvrtke City Golf Europe Peter Hofmann, predsjednik Hrvatskog minigolf saveza Mislav Bjazić i drugi.

Direktor Turisthotela Frane Skoblar naglasio je tom prigodom da u Zaton Holiday Resortu stalno rade na poboljšanju usluga i objekata kako bi ispunili, pa i nadmašili očekivanja gostiju i pružili im nezaboravan odmor.

Poručujući da su novi inovativni i kvalitetni sadržaji itekako dobrodošli hrvatskoj turističkoj ponudi i čestitajući investitoru, ministar Lorencin je kazao i da je "povećanje kvalitete i sadržaja u kampovima upravo ono što je predvidjela i Strategija razvoja turizma do 2020. te da će to unapređenje sadržaja svakako privući nove goste i stvoriti dodatnu turističku potrošnju, na čemu trebamo dodatno raditi".

Veličinom, opremljenošću, funkcionalnošću i modernim dizajnom novi servisni blok u Zaton Holiday Resortu postavlja visoke standarde na hrvatskoj i europskoj kamping sceni, dok novi Adventure Golf park pruža vrhunsku vrhunsku zabavu za čitavu obitelj kroz nezaboravnu šetnju kroz povijest, za što su zaslužne brojne umanjene replike kulturno-povijesnih spomenika kao sastavni dio svake od ukupno 18 rupa, od amfora, ostataka rimskog hrama iz Nina, kule Kaštelina do svima poznate crkvice sv. Nikole, kažu u Ministarstvu turizma.

Zaton Adventure Golf je i prvi natjecateljski teren sa službenom licencom u Hrvatskoj.