U TEŠKOM STANJU

Liječnici se još bore za život Angie Garany

06.09.2010 u 08:43

Bionic
Reading

Angie Garany, koja je u subotu poslijepodne na autocesti A1 doživjela tešku prometnu nesreću, u kojoj je poginuo njezin dečko, profesor psihologije i DJ Daniel Jurić, još uvijek je u bolnici u teškom stanju i liječnici se bore za njezin život

Zadranka libijskih korijena, Angie Garany, javnosti poznata po nastupima u kvizu 'Trenutak istine' i reality showu 'Farma', nalazi se u Općoj bolnici Karlovac u teškom stanju.

'Smještena je na Odjelu intenzivne njege, a zadobila je teške ozljede glave i dalje je u životnoj opasnosti. Spojena je na aparate za održavanje života i u ovom trenutku ne mogu procijeniti kakav će biti ishod liječenja. Ozljede ne zahtijevaju kiruršku obradu', rekao je doktor Nedjeljko Strikić, ravnatelj bolnice, za Jutarnji list.

29-godišnja Angie i njezin dečko vraćali su se u subotu s mora u Zagreb, gdje je Daniel u subotu navečer u klubu Aquarius trebao nastupiti kao DJ. Dejan Labor, voditelj Aquariusa, rekao je da su svi u šoku.

'Daniel je bio zbilja super dečko. Pametan, nasmijan, svestran, jako dobar organizator, tip vođe. U subotu smo se svi djelatnici okupili u klubu, šutjeli i razmjenjivali SMS-ove', rekao je Labor za Jutarnji.

Angie je živjela s roditeljima i sestrom u Zadru, no kao trogodišnjakinja je doživjela stravičnu obiteljsku tragediju - njen otac ubio je majku pa sebe, nakon čega se o curama nastavila brinuti njihova teta. S devet godina se preselila u Libiju tatinoj obitelji, da bi sa 19 godina ponovno došla u Hrvatsku.