2:2 U ŠIBENIKU

Kreilach s dva remek-djela osigurao bod Rijeci na Šubićevcu

09.03.2012 u 20:24

Bionic
Reading

U prvoj utakmici 20. kola MAXtv Prve lige na Šubićevcu su igrali Šibenik i Rijeka, a nakon sasvim solidne nogometne predstave susret je završio podjelom bodova - 2:2

Damir Kreilach s dvije je bombe iz 'slobodnjaka' onemogućio Šibeniku da na svom travnjaku osvoji sva tri boda. Šibenčani su dvaput vodili, Kreilach je dvaput prekrasnim golovima izjednačavao, a s obzirom na viđeno, 2:2 je rezultat kojim bi oba trenera trebala biti zadovoljna.

U prvih 45 minuta domaćini su igrali bolje, Rijeka u prvom poluvremenu nije uputila nijedan udarac u okvir domaćeg gola, no mreže se nisu tresle. Ali zato je oko 1000 gledatelja u nastavku vidjelo pravu malu golijadu, po dva gola sa svake strane i crveni karton gostiju pred sam kraj utakmice.

Šibenik je poveo autogolom Švrljuge kojeg je lopta nezgodno pogodila nakon jedne obrane Lisjaka i na zaprepaštenje 'bijelih' odsjela u mreži. Zbilo se to u 51. minuti, a samo 10 minuta kasnije Kreilach je izveo prvo od svoja dva remek djela. Već minutu kasnije Mišlov je doveo ponovno Šibenik u vodstvo, no Kreilach je u 72. minuti ponovo sve vratio na početak. Šibenik je posljednje četiri minute imao igrača više nakon što je isključen Datković, no to nije uspio iskoristiti.